Skip links

Ford Custom PHEV

Bare sæt stikket i:
Ny Ford Custom Plug-in
Hybrid Minibus

Transit Custom Plug-in hybrid (PHEV) bruger to separate strømkilder. En batteridrevet elektrisk motor kører minibussen, mens dens 1.0 liter Ford EcoBoost-benzinmotor genoplader hybridbatteriet og dermed udvider varebilens rækkevidde.

Chaufføren kan vælge mellem tre tilgængelige EV-tilstande, herunder EV Now, som giver dig mulighed for at køre med nul-emission på kun elektrisk strøm, op til 41 km. PHEV-batteriet kan også genoplades ved hjælp af de fleste AC-netværks opladningspunkter.

Ingen udledninger under kørslen

Når den nye Transit Custom Plug-in Hybrid Minibus er fuldt opladet, kan den køre mere en 56 kilometer på elmotoren alene. Den er ideel til de korte ture i byen, der normalt resulterer i lav effektivitet og flere penge brugt på brændstof.

På længere ture hjælper 1.0 liter EcoBoost-motoren med at forlænge minibussens rækkevidde – ved at arbejde med regenererende bremsning til at oplade batteriet. Når den er tilstrækkeligt opladet, kan du skifte tilbage til kun at kører elektrisk, og dermed spare penge og reducerer forureningen.

Har du spørgsmål? Kontakt os