Skip links

Mercedes eVito

eVito Tourer PRO.
Effektiv elkraft og høj komfort

Mercedes eVito 129 Tourer PRO L er her indrettet til 8 personer, føreren inklusiv, og ved at folde de smarte sæder i bag omdannes pladsen til en kørestolsplads. Bespændingerne til kørestole kan nå helt ud til rampen således at man ikke skal ordne de forreste bespændinger inde i bilen.

Bstyle bundsænkning gør det muligt at have en kørestol med i en ”lav” minibus, da denne indretning øger frihøjden i bilen markant. Det smarte system består af en opkørsel med rampe så kørestolsbrugere selv i elektrisk kørestol kan sidde behageligt i kombi-minibussen.

Kør op til 359 km uden at forurene omgivelserne

Når det handler om funktionalitet, sikkerhed og komfort lader eVito Tourer PRO ikke en ‘almindelig’ Vito Tourer noget efter.

Den højeffektive elmotor yder maks. 150 kW (204 hk) med et strømforbrug i kombineret testcyklus på 27,8 kWh/100 km, en lokal CO2-emission på 0 g/km,1 og med et drejningsmoment på op til 365 Nm. Med en aktionsradius mellem 233 og 359 km1, 2 kan eVito Tourer PRO også nå langt uden for bygrænsen. Den anvendelige batterikapacitet er 60 kWh eller 90 kWh afhængig af model og kan ved en hurtigladestation oplades fra 10 til 80 % på ca. 35-45 minutter.

Har du spørgsmål? Kontakt os